Kampens Spiller: Thomas Jacobsen

Målscorer: Thomas Jacobsen, Rasmus Thy, Lasse Knudsen og Nicklas Biel

Thomas JacobsenRasmus ThyLasse KnudsenNicklas Biel

En dårlig og en god halvleg.

HUIF´s serie 4 hold skulle bygge videre på den gode stime at udebane sejre som de har haft gang i opstarten af turneringen. I dag stod en tur til Kværs på programmet, og de hvideklædte spillere fra Hjordkær var klar på at give gas fra første fløjt… Troede vi!

Første halvleg blev en halvleg hvor det blev meget tydeligt at, hvis vi lå for langt fra vores modspiller i defensiven, så løb de fra os! At hvis vi ikke kunne ligge en aflevering over 3 meter i foden på en medspiller, så mistede vi bolden! At hvis vi ikke overholdt vores aftaler og taktik, så ramlede vores organisation sammen og Kværs havde frit spil! Der er ikke meget godt at sige om første halvleg, andet end, at efter Kværs er kommet på 1-0 efter dumt straffe fra vores side, så formår Rasmus Thy for anden gang i denne sæson at score direkte på hjørnespark.

En stilling på 1-1 til pausen efter Thys flotte mål gør, at vi går på banen efter nogle små justeringer i taktikken, en lille opsang fra træneren og en tro på at det her skal vi nok få hen! Og ganske rigtigt, denne halvleg bliver helt anderledes end den første. Vi ligger tæt på vores direkte modspiller, vi rammer hinanden med vores afleveringer og vi overholder vores interne aftaler. Og efter 67 minutter opsnapper Thomas Jacobsen bolden fra Kværs en 30 meters penge ude fra Kværs mål, og smækker så efterfølgende flot til den, og den svæver i en perfekt linje op i krydset i Kværs målet, 2-1 til HUIF. Et super flot langskuds mål fra kampens spiller i dag. Nu knækker Kværs stille og roligt, og deres tro på at kunne vende kampen falmer som minutter går. Og efter 74 minutter spiller Michael Sørensen Lasse Knudsen fri i feltet med ”hovedet”, og Lasse scorer sikkert til 3-1. På trods af et gult kort til HUIF´s Tobias Spann Møller lukker Nicklas Biel definitivt kampen med en scoring til 4-1 efter en flot brysttæmning i feltet, assist igen af Michael Sørensen.

På trods af en superdårlig 1. halvleg formår HUIF at holde gejsten oppe og kæmper sig flot tilbage i kampen og vinder fortjent 4-1.

Kampfakta:

30 minut: 1-0: Kværs B

44 minut: 1-1: Rasmus Thy

67 minut: 1-2: Thomas Jacobsen

74 minut: 1-3: Lasse Knudsen (assist Michael Sørensen)

79 minut: Gult kort Tobias Spann Møller

88 minut: 1-4: Nicklas Biel (assist Michael Sørensen)

Kampens spiller: Thomas Jacobsen