M
ålscorer: Mickey Sjøgren 2, Sune Jessen 2 og Rasmus Thy

Mickey SjøgrenSune JessenRasmus Thy

En kamp om at blive nummer 1 i puljen.

Hjordkær skulle i dag på besøg hos Løjt IF, hvor en sejr kunne betyde en 1. plads i puljen. Så det var et tændt HUIF hold der løb på banen i dag, og det kunne tydeligt ses at HUIF på dagen ville sejren mere end Løjt. Fra første fløjt, og igennem hele 1. halvleg, stod der HUIF på det hele. Efter 10 minutter får vi tildelt et straffe, Mickey Sjøgren steppede op, og sætter den sikkert ind til 0-1 til HUIF. I det 18 minut slipper Rasmus Thy igennem og sætter den af to forsøg ind til 0-2. I det 30. minut tilkæmper Nicklas Biel sig bolden og spiller den fint på tværs hvor Sune Jessen har lavet det rigtige løb, og som så sætter den fint ind i kassen til 0-3 HUIF. Så kom dagens, måske sæsonens bedste mål til dato, Mickey modtager bolden fra Michael Sørensen omkring midten og snyder 2 mand, efter dem bliver 2 yderligere snydt, så mener jeg de 2 første kommer igen, som så igen bliver snydt og til sidst dribler Mickey sig forbi den sidste forsvarsspiller og er alene med målmanden som han udplacerer perfekt, 0-4 til HUIF. Løjt får ikke et ben til jorden i første halvleg og har intet at komme med rent offensivt, og HUIF kunne have scoret dobbelt så mange mål i halvlegen.

I anden halvleg i det 50. minut scorer Sune Jessen sit andet mål på oplæg af Rasmus Thy, og kampen er du definitivt lukket. Det betyder også at HUIF helt ufrivilligt går lidt ned i fart og koncentration og Løjt får lidt mere spil. Dog har HUIF selv en del chancer men vi er ikke fokuseret nok i vores afslutninger og for mange spillere vil gøre tingene selv og meget løber ud i sandet for os. Løjt har et hjørnespark i det 68. minut hvor vi fejler i opdækningen og de scorer til 1-5. I det 86. minut har de et frispark ude foran feltet som de skyder i muren, bolden flyver over til en helt fri Løjt spiller som ingen har fulgt med ind i feltet, og de scorer til 2-5. Men nærmere kommer Løjt heller ikke, og kampen slutter 2-5 til Hjordkær UIF. Og indtil videre er 1. pladsen Hjordkærs, dog kan Gråsten B overtage den senere da de har to kampe mindre end os.

Kampens spiller blev i dag fortjent Mickey Sjøgren.

Næste kamp er en søndag den 15. maj kl. 14.00 mod Haderslev KFUM på udebane.

Kampfakta:

10 minut: 0-1: Mickey Sjøgren (Straffe)

18 minut: 0-2: Rasmus Thy

30 minut: 0-3: Sune Jessen (assist Nicklas Biel)

39 minut: 0-4: Mickey Sjøgren (assist Michael Sørensen)

88 minut: 0-5: Sune Jessen (assist Rasmus Thy)

88 minut: 1-5: Løjt IF

88 minut: 2-5: Løjt IF