Målscorer: Rasmus Thy 3, Nicklas Biel 2, Sune Jessen og Christian Hansen

Rasmus ThyNicklas BielSune JessenChristian Hansen

De unge overtog begivenhederne i Øsby

Onsdag den 13. april var serie 4 på besøg på Øsby stadion hvor Øsby IF tog klar til at tage i mod. Uden at fornærme nogen er Øsby et hold med flere ældre, men stadig erfarende spillere, som spiller fodbold i deres karrieres efterår. Serie 4 har i de første 2 kampe været afsted med en spillertrup med en gennemsnitsalder på 22 år, hvilket også var tilfældet denne aften i Øsby.

Og den unge alder og deres hurtighed, talent og ærgerrighed skulle hurtigt vise sig at blive en for stor mundfuld for Øsby mere erfarende spillere. Fra første fløjt blæste vi til angreb, og gang på gang fløj angrebene ned imod Øsbys målmand, som på dagen havde rigeligt at se til. Og allerede efter 1 minut scorede Rasmus Thy til 1-0 i et af hans karakteristiske løb ned af venstre kant, oplæg af Michael Sørensen. Vi fortsætter med at angribe over kanterne og efter 20 minutter kommer Nicklas Biel først på et indlæg fra Rasmus Thy, og der står så 2-0 til HUIF. Efter 34 minutter lukker vi reelt kampen da Cristian Hansen scorer til 3-0 på oplæg fra Nicklas Biel. Øsby har intet haft i 1. halvleg, da et velspillende HUIF-forsvar og målmand lukkede alt ned de forsøgte at komme med.

I 2. halvleg kommer Øsby med deres sidste skud i bøssen, de vælger at ligge 3 mand frem i angrebet, og tvinger os til at justere i vores opstilling. Øsby når at strikke flere gode angreb sammen og kommer frem til småchancer som heldigvis ikke bliver til andet end det. Vi fortsætter dog med vores fremragende kantspil, og Sune Jessen scorer efter 50 minutter til 4-0 på oplæg af Christian Hansen. Da vi først fik justeret vores opstilling, får vi igen helt styr på sagerne på banen og sender igen og igen angreb ned imod Øsbys mål, og Rasmus Thy scorer også til 5-0 og 6-0 på oplæg af Michael Sørensen og Thomas Jacobsen før vi til sidst i det 82. minut scorer til slutresultatet 7-0, Nicklas Biel har sidste fod på et indlæg fra Rasmus Thy.

Vores målscorer i dag har en gennemsnitsalder på 17 år hvilket lover godt for fremtiden i Hjordkær UIF!

Rasmus Thy spillede en fremragende kamp, og med 3 mål og 2 oplæg, blev han også efterfølgende fuldt fortjent valgt til kampens spiller af hans holdkammerater.

Næste kamp er en pokalkamp i Sydbank Pokalen ved Kongeåhallen torsdag den 21. april kl. 19.00 mod Gredstedbro B. Pokalvejen er som bekendt den korteste vej til Europa!

Kampfakta:

1 minut: 0-1: Rasmus Thy (assist Michael Sørensen)

20 minut: 0-3: Nicklas Biel (assist Rasmus Thy)

34 minut: 0-3: Christian Hansen (assist Nicklas Biel)

50 minut: 0-4: Sune Jessen (assist Christian Hansen)

59 minut: 0-5: Rasmus Thy (assist Michael Sørensen)

69 minut: 0-6: Rasmus Thy (assist Thomas Jacobsen)

82 minut: 0-7: Nicklas Biel (assist Rasmus Thy)