Kampens Spiller: Thomas Jacobsen

Målscorer:

Thomas Jacobsen

Uskarpe afslutninger resulterede i et nederlag

Lørdag den 6. maj var Hjordkær UIF til kamp imod Bov IF som var en direkte kamp på om 2. pladsen i puljen. Begge hold var klar på at gå efter en sejr og det skulle vise sig at blive meget lige kamp hvor begge hold kunne have løbet med sejren.

I 1. halvleg var det et Bov hold som havde bolden mest plus det hold som havde flest afslutninger. Dog var det ikke et problem for os, da det var det lige som vi havde forventet at kampen skulle udvikle sig og derudfra var taktikken også lagt. Så Bov havde flest afslutninger dog alle udenfor feltet som enten røg ved siden af mål eller som Jeppe i målet fint kunne snuppe. Vi var tilfredse med at stå dybt og blive farlige på dødbolde og omstillingsspillet. Hvilket vi også gjorde en 2-3 gange i 1. halvleg, dog var vi alt for uskarpe foran målet. 1. halvleg slutter 0-0 med er Bov hold der havde bolden mest og et HUIF hold som var farligst.

I 2. halvleg kommer vi endnu bedre fra start og vi er i de små første 10 minutter meget nærgående foran Bov målet, dog var vi stadig alt for uskarpe i afslutningerne og vi formår ikke at putte bolden i målet. Og så går det som så mange gange før i fodbold, Bov får en mindre chancer som de desværre omsætter til mål, 1-0 til Bov. Vi forsætter dog ufortrødent og kommer stadig frem til målchancer, men igen igen kommer vores uskarphed frem og ingen mål til os. Bov slår til igen og scorer til 2-0 hvor igen ikke ser alt for godt ud i defensiven. Vi piller nu en forsvar ud og sætter en angriber mere ind for at lægge det ultimative pres på Bov de sidste 15 minutter. Vi presser højt og trykker på, og fortsætter med at være uskarpe og til sidst slår Bov kontra og scorer til slutresultatet 3-0.

Bov vinder i sidste ende fortjent 3-0 i en kamp som i teorien kunne have gået begge veje. Det var en kamp hvor det hold som scorede først ville have en kæmpe fordel, og det var desværre ikke os i dag, hvilket kun kan takke os selv for da vi i sidste ende bliver straffet for at vi simpelthen var alt for uskarpe foran målet.

Næste kamp er en af de vigtige, vi møder Ravsted UI på udebane fredag den 12. maj kl. 18.30. I første indbyrdes kamp enten vi som sejrherre med en 4-1 sejr. Men Ravsted på eget græs er en meget svær modstander, og vi skal virkelig være fokuseret hvis vi skal gøre os forhåbninger om at tage 3 point med hjem fra Ravsted på fredag. Vi kan godt bruge alt den støtte vi kan få, som kom gerne et smut til Ravsted på fredag og hep Hjordkær drengene frem til sejr.

Vi ses!

Kampfakta:

57 minut:          1-0: Bov IF

68 minut:          2-0: Bov IF

82 minut:          3-0: Bov IF

Kampens spiller: Thomas Jacobsen