Målscorer: Tayfun Ilhan, Michael Sørensen og Sune Jessen

Thomas JacobsenTayfun Ilhan
Michael SørensenSune Jessen

Bundholdet havde intet at skyde med

Lørdag var Hjordkærs førstehold afsted på deres sidste udebane tur for denne sæson, da vi var en tur i Broager hvor vi skulle møde det absolutte bundhold i puljen. Broager havde kun formået at skrabe 3 points sammen i denne sæson og havde inden dagens kamp intet at spille for da de allerede for flere runder siden havde udspillet deres rolle i serie 3 og var rykket ned. Vi havde selv meget at spille for da vi med 3 points i dag kunne sikre os, at vi selv kan afgøre vores skæbne i sæsonen sidste kamp imod Bov IF lørdag den 17. juni. Med 3 points i dag er det kun Bov IF og os selv som kan slutte på 2. pladsen som giver adgang til playoffkampe for at rykke op i serie 2.

Men det er næste kamp, kampen i dag blev hurtigt lagt på is med overlegent spil fra første fløjt af fra vores side, vi dominerede på græsset, i luften og mentalt og Broager havde intet at byde på og virkede heller ikke som et hold som havde specielt lyst til at spille bold i dag. Vi udspiller dem mange gange og kommer frem til både store og små chancer hvor flere af dem burde være resulteret i mål til vores side. I det 30. minut får vi endelig hul på bylden da Tayfun får scoret til 0-1 efter fint opspil sammen med Sune Jessen. I det 40. minut får vi straffe som Michael Sørensen sikkert omsætter til en 0-2 føring. I anden halvleg scorer Sune Jessen på et langskud hvor Broagers målmand ikke så al for sikker ud. Broager får puttet et enkelt trøstemål ind i kampes slutning men det betød intet for de 3 points til os. Vi vinder stensikkert kampen som kunne have været meget større end hvad selve resultatet i kampen blev.

Nu venter som skrevet Bov IF lørdag den 17. juni i en slags finalekamp om 2. pladsen i puljen. Bov har brug for alle 3 points hvor vi kan nøjes med minimum 1 point for at sikre 2. pladsen. Så mød op på Hjordkær stadion på lørdag hvor der vil være grillpølser, fadøl og slushice på sidelinjen til favorable priser. Kampen starter kl. 14.30, men mød gerne allerede op kl. 12.00 hvor andetholdet spiller deres sidste kamp, hvor de med en sejr kan sikre sig 1. pladsen i deres pulje. Begge hold har brug for opbakning, så vi håber vi ser mange på lægterne på lørdag!

Vi ses!

Kampfakta:

30 minut:         0-1: Tayfun Ilhan (Assist: Sune Jessen)

40 minut:         0-2: Michael Sørensen (straffe)

60 minut:         0-3: Sune Jessen (Assist: Rasmus Thy)

80 minut:         1-3: Broager UI

85 minut:         Gult kort Broager UI

Kampens spiller: Thomas Jacobsen