Kampens Spiller: Ole Juul

Målscorer: Sune Jessen

Ole JuulSune Jessen

Det bedste hold på dagen vandt

Lørdag den 22. april var Hjordkær UIF serie 3 hold på besøg hos puljens nr. 1, Bylderup/B. Og det skulle vise sig at blive noget af en mundfuld for HUIF-drengene, da vi på dagen mødte et hold som var mere klar og mere tændt og bare havde en bedre dag end os på banen.

Et forholdsvis afbud ramt HUIF hold mødte ellers op med 0 nederlag i de første 3 kampe i bagagen og generelt god selvtillid, og vi var også klar på at gå ud og give Bylderup/B kamp til stregen. Men da 1. halvleg bliver skudt i gang, møder vi ikke op til kamp, der er for mange spillere på HUIF-holdet som ikke løber nok, ikke tilbyder sig nok og bare generelt spiller langt under niveau. Samtidig er Bylderup helt anderledes klar, og de lægger et højt pres som tvinger os til mange fejlafleveringer, de løber meget i hullerne omkring boldholderen og spiller dediceret godt fodbold imod os. Vi holder stand en lille halv times tid, men så slipper de igennem og scorer 2 hurtige til stillingen 2-0 ved pausen.

I 2. halvleg hiver vi op i os selv, vi flytter vores bagerst kæde længere frem på banen og forsøger at lægge et højere pres på deres spillere. Det lykkes til dels, og samtidig begynder vi også med at spille fodbold og rammer hinanden ordentlig i benene. Vi kommer dog ikke frem til mange store chancer, men vi kommer trods alt tættere på deres mål. Bylderup er stadige farlige, og de spiller nu på lange bolde på deres hurtige fronttrio og de kommer frem til en del chancer. Men en velspillende vikar i målet, Ole Juul, har mange gode indgreb plus det at Bylderup ikke er skarpe nok foran målet, gør at vi stadig er med i kampen. Og sørme nok om vi ikke får spillet os igennem til en scoring til 2-1 i det 75. minut. Vi når kun lige at få troen på endnu et comeback, inden Bylderup slår hurtigt til og lukker kampen med 2 hurtige scoringer til slutresultatet 4-1 til Bylderup.

Set over hele kampen vinder det bedste hold fortjent i dag, vi kunne bare ikke spille lige op med dem på dagen. Vi må tilbage på træningsbanerne og hive op i os selv så vi kan gøre det bedre næste kamp, hvor vi møder Broager UI på hjemmebane søndag den 30. april kl. 14.00. Som altid sælges der øl, vand og pølser på sidelinjen til favorable priser, så mød og giv os den maksimale opbakning så vi kan komme tilbage på vindersporet igen.

Vi ses!

Kampfakta:

30 minut: 1-0: Bylderup/B

35 minut: 2-0: Bylderup/B

60 minut: Gult kort Thomas Nissen

75 minut: 2-1: Sune Jessen (Assist: Tayfun Ilhan)

78 minut: 3-1: Bylderup/B

81 minut: 4-1: Bylderup/B

Kampens spiller: Ole Juul