Målscorer: Sune Jessen, Michael Sørensen og Thomas Nissen

Lasse UngerSune Jessen
Michael SørensenThomas Nissen

En lidt for spændende kamp mod bundproppen i puljen

Broager UI er kommet dårligt fra start i vores pulje, og lå inden dagens kamp med 0 point efter 4 kampe. Dog gik der rygter om inden kampen at Broager havde skiftet træneren ud og at de igen havde fået selvtillid og kampgejsten tilbage. Vi kunne med sejr spille os op på en delt 2. plads i puljen, så selvom det på papiret var en overkommelig opgave der var i vente, kan man ikke sælge skindet før bjørnen er skudt.

Vi kommer fornuftigt fra start og spiller os igennem til flere gode hele og halve chancer som dog ikke bliver omsat til mål. Vi spiller ikke specielt kønt og vi lykkes ikke med flere af de ting som vi havde aftalt på forhånd, men vi trøster os med at vi trods alt får spillet os frem til chancerne. Broager har ikke de store chancer, dog lurer de hele tiden på at slå kontra og kommer også flere gange tæt på at få spillet sig igennem til noget brugbart. Broagers kampgejst er helt sikkert tilbage, og det kunne mærkes hele kampen igennem. Det er også Broager som pludseligt kommer igennem vores kæde, og så scorer de flot til 0-1. Vi hiver op i os selv, og får bedre styr på aftalerne og får heldigvis hurtigt udlignet kun 4 minutter efter Broagers scoring til 1-1. Hvilket også var resultatet til halvleg.

I pausen aftaler vi at stramme op, og det viser sig tydeligt i 2. halvleg hvor vi nu får kombineret os igennem til flere store chancer. Vores store tryk på Broager gør at vi både får scoret til 2-1 og 3-1. Vi har som sådan styr på kampen, også selvom vi ikke spiller flot bold, så er vi fysisk overlegne og holder Broager fra fadet. Men vi brænder stadig for mange chancer og vi formår ikke at lukke kampen. Og så går det som det jo gør i fodbold og Broager får i det 80. minut scoret til 3-2. De sidste 10 minutter bliver en ufin affære fra begge hold, der kommer flere hårde taklinger og dommeren er ved at tabe kampen. Der ryger nogle gule kort ud til begge hold og stemningen på banen er ikke god. Dog holder vi Broager fra målet og kampen ender 3-2 til Hjordkær.

Det var ikke pænt i dag fra vores side og vi undervurdere vores modstander, derudover spiller Broager en flot kamp som gør det svært for os. Men det er også det som gør fodbold sjovt, at kunne trække sig sejrrigt ud af en dårligt spillet kamp.

Næste kamp er en direkte kamp om 2. pladsen i puljen da vi skal møde Bov IF som vi ligger med samme point med. Vi møder dem på lørdag den 6. maj kl. 13.30 i Bov. Kom gerne og støt drengene til en super spændende kamp!

Kampfakta:

30 minut:         0-1: Broager UI

34 minut:         1-1: Sune Jessen (Assist: Tayfun Ilhan)

55 minut:         2-1: Michael Sørensen (Assist: Sune Jessen)

65 minut:         3-1: Thomas Nissen (Assist: Tayfun Ilhan)

80 minut:         3-2: Broager UI

88 minut:         Gult kort Thomas Nissen

88 minut:         Gult kort Broager UI

88 minut:         Gult kort Tayfun Ilhan

Kampens spiller: Lasse Unger