Kampens Spiller: Sune Jessen

Målscorer: Sune Jessen 4

Sune Jessen

Sejr i sæsonpremieren

En ny sæson i serie 3 startede søndag for Hjordkærs 1. hold, da Ravsted UI kom på besøg på Hjordkærs hjemmebane. Ravsted UI er et godt hold som HUIF efterhånden har haft mange gode tætte opgør imod de sidste par sæsoner, kampe hvor marginalerne ofte har været udslagsgivende for hvem der gik fra banen med sejren.

Så det var et tændt og velforberedt HUIF hold som gik på banen imod Ravsted i dag, og der kom ikke til at gå mange minutter af kampen før det var tydeligt at hjemmeholdet var det bedste hold af de to hold i dag. Vi står kompakt og tæt i kæderne og lade Ravsted komme til os, de formår ikke at finde vejen igennem vores stærke kæder, og HUIF slår igen og igen til på omstillingsspillet og bliver flere gange meget farlige. Der skal dog gå 35 minutter før forløsningen kommer og kampens helt store oplevelse i dag, Sune Jessen, slipper i gennem på en omstilling og scorer til 1-0 til HUIF. 3 minutter senere er Sune igen farlig, og øger til 2-0 til HUIF. Vi styrer kampen fint i 1. halvleg og går fortjent til pause med en 2-0 føring.

I 2. halvleg fortsætter vi i samme stil, dog sniger der sig en enkelt fejl ind, og Ravsted scorer til 2-1 i det 53 minut. Det er dog ikke noget vi lade os gå af og vi fortsætter med at være farlige og kommer frem til flere store chancer, samtidigt at vi holder Ravsteds chancer nede på et minimum. I det 63. minut får vi tildelt er straffespark som Sune Jessen omsætter til mål, 3-1 til HUIF. Og 10 minutter før tid sætter vi punktum for kampen da Sune med sit 4. mål i dag scorer til slutresultatet 4-1 til HUIF.

Så det blev en rigtig god dag på Hjordkær stadion, og HUIF vinder meget flot og velfortjent kampen imod Ravsted. Sune Jessen var meget afgørende i kampen i dag, og bliver også fortjent valgt til kampens spiller af sine medspillere i omklædningsrummet.

Næste kamp er i Løjt lørdag den 1. april med kampstart kl. 13.30. Så hvis man ikke skal lave andet den dag, kan det kun anbefales at man tager ud og støtter HUIF i den svære udekamp mod Løjt IF som er nedrykker fra serie 2, vi får brug for alt den hjælp som vi kan få, jeg håber vi ses!

Kampfakta:

35 minut: 1-0: Sune Jessen (Assist: Daniel Petersen)

38 minut: 2-0: Sune Jessen (Assist: Michael Sørensen)

53 minut: 2-1: Ravsted UI

63 minut: 3-1: Sune Jessen (Straffe)

80 minut: 4-1: Sune Jessen (Assist: Michael Sørensen)

Kampens spiller: Sune Jessen