Målscorer: Thomas Jacobsen, Sune Jessen og Mickey Sjøgren

Thomas JacobsenSune JessenMickey Sjøgren

Spændende lokalderby på Hjordkær stadion

Klubberne Hjordkær UIF og Rødekro IF har efterhånden i mange årtier haft et had/kærlighedsforhold til hinanden. Begge klubber hader at tabe disse lokalopgør men elsker at spille dem, og denne kamp skulle ikke være anderledes. Der var tænding, nervøsitet, flot fodbold og masse af fight fra begge hold i dag på Hjordkær stadion.

Rødekro er ny oprykket til serie 3 i år, og er kommet meget fornuftigt fra start med 2 uafgjorte og en sejr i bagagen. Ligeledes er vi også kommet godt fra start og har i to kampe vundet en og spillet en uafgjort. Så vinderen i dag kunne udover håneretten også få en placering i top-3 i puljen.

Første halvleg starter med et Rødekro hold som havde teten på deres side, de kombinerede sig flere gange flot igennem vores kæder og er farlige i flere omgange. Vi får ikke sat os på kampen som vi havde planlagt og hænger i flere situationer bagefter et meget bevægeligt Rødekro hold. Det er også ud fra kampens start fuldt fortjent at Rødekro kommer på 0-1 i det 40. minut. Vi var simpelthen ikke skarpe nok i vores indgreb og i vores boldberøringer og vores spil fremadrettet på banen. 1. halvleg som også slutter 0-1 til Rødekro.

I pausen inden 2. halvleg får vi snakket godt om hvilke ændringer der skal til for at vi kan komme tilbage i kampen, og vi går på banen med en fornyet gejst om at få vendt kampen til vores fordel. Vi starter også bedre, og vi bliver stille og roligt bedre på bolden og vi begynder at ture spille bolden mere direkte i vores opspil. Dog kommer Rødekro på 0-2 efter vi giver et dumt frispark væk i nærheden af vores felt og de smider et flot indlæg ind som de scorer på. Men der en ting som Hjordkær aldrig gør, og det er at give op når vi møder modstand, det har vi vist i de forrige sæsoner og det gør vi også dag. Fordi i det 56. minut tager Tayfun Ilhan et hurtigt indkast på Rødekros banehalvdel til Sune Jessen, som dribler sig ned på deres baglinje og ind i feltet og afslutter fra en skarp vinkel, 1-2 til Rødekro. Nu vender det for alvor, vi presser vores kæde meget højere op på banen, bliver ved med at skifte friske spillere ind og straffer hver eneste fejl de laver. Vi bliver meget mere farlige og direkte i vores spil og i det 74. minut lykkes det Mickey Sjøgren at score på en flot flugter ude fra feltet, 2-2. Humøret er i top og vi fortsætter med at gå efter flere mål, og sørme nok om vi ikke i det 80. minut får scoret til 3-2 til Hjordkær. Thomas Jacobsen følger flot op på en ripost og kroner en flot indsats med et mål, hvilket også gav ham kampens spiller fra holdkammeraterne i omklædningsrummet. Vi lukker kampen ned med at fortsætte presset på deres banehalvdel og Rødekro kommer ikke frem til mere, og vi vinder fortjent lokalderbyet mod Rødekro 3-2!

Kampen i dag vinder vi fordi vi altid fighter til sidste fløjt, fordi vores grundform er bedre end vores modstandere og fordi vi har et godt kollektivt sammenhold som er med til at løfte hinanden op på et højere niveau.

Næste kamp er en svær udekamp imod rækkens nummer 1, Bylderup/B. Kampens spilles lørdag den 22. april kl. 13.00 i Bylderup. Kom gerne og støt drengene til en super spændende kamp!

Kampfakta:

35 minut: Gult kort Lasse Unger

40 minut: 0-1: Rødekro IF

53 minut: 0-2: Rødekro IF

56 minut: 1-2: Sune Jessen (Assist: Tayfun Ilhan)

72 minut: Gult kort Rødekro IF

74 minut: 2-2: Mickey Sjøgren

80 minut: 3-2: Thomas Jacobsen

90 minut: Gult kort Rødekro IF

Kampens spiller: Thomas Jacobsen