Målscorer: Nicklas Biel, Tayfun Ilhan og Michael Sørensen

Jeppe Barsøe PetersenNicklas Biel
Tayfun Ilhan

Kampen om toppen eller bunden

Inden dagens kamp lå Ravsted og Hjordkær som henholdsvis nr. 4 og nr. 3 i puljen, og med en sejr kunne begge hold skabe afgørende luft ned til nedrykningsstregen og blive en fast del af toppen i puljen. Så det var en meget vigtig kamp for begge hold og det stod klart fra første fløjt at begge hold havde tænkt sig at gå efter de 3 points i dag.

Ravsted kommer flyvende fra 1. fløjt i første halvleg, og med deres sædvanlige taktik med lange bolde op på en god offensiv linje gjorde de meget ondt på os. Vi for forvirret rundt og fik ikke et ben til jorden og allerede efter små 2 minutter var vi bagud med 1-0 fordi vi snorksov i vores markeringer. Der skulle gå yderligere 10 minutter før vi begyndte at spille flot offensiv fodbold, og vi var ekstremt heldige at Jeppe i målet havde en god kamp i dag idet han redder mange gode bolde i løbet af kampen. Som sagt begyndte vi at få rystet vores nervøsitet af efter små 10 minutter og blev mere og mere farlige fremad i banen. Og efter 13 minutter får Nicklas Biel flot sat bolden i nettet til 1-1 efter opspil fra Rasmus Thy. Men vi var ikke færdige endnu, vi sidder nu på kampen og spiller flot bold, dog er Ravsted konstant farlige i omstillingen og vi skal holde et vågent øje med dem. Efter 20 minutter spiller Bundgas flot Tayfun fri og Tayfun lobber meget elegant bolden over deres målmand til stillingen 2-1. Vi fortsætter med at være farlige men formår ikke at score yderligere i første halvleg.

I anden halvleg står vi lidt dybere på banen for at tæmme op for Ravsteds omstillings spil hvilket også lykkes det meste af tiden. Vi er nu selv farlige på omstillingen og kommer stadig frem til chancer, dog er vi ikke skarpe nok i afslutningerne plus Ravsteds målmand har en del gode redninger. 1-2 er den farligste føring, og Ravsted får tildelt et meget tyndt straffe efter 58 minutter som de scorer på til stillingen 2-2. Nu begynder minutter stille og roligt at forsvinde for begge hold, og der skal noget ekstraordinært frem for at snuppe sejren i dag. Ravsted ser ud til at være tilfredse med stillingen og er ikke meget mere farlige resten af kampen. Vi til gengæld går efter de 3 points og stikker hele tiden af sted i omstillingen og kommer meget tæt på flere gange, og så i det 74 minut spiller Sune Jessen Bundgas helt fri og han scorer sikkert til 2-3 til HUIF. De sidste minutter af kampen er meget spændende, dog formår ingen af holdene at score mere, og kampen ender 2-3 til Hjordkær og de 3 vigtige points er i hus!

Vi vinder kampen i dag fordi vi vil det mere, er stærkere fysisk og fordi vi har kompetencerne til at score mål. Og så hjælper det også at kampens spiller i dag stod i mål for os, Jeppe Petersen spillede en meget flot kamp imod Ravsted i dag.

Næste kamp er mod Løjt, som vi spillede 4-4 med i første indbyrdes opgør, på hjemmebane torsdag den 18. maj kl. 14.00. Vi spiller foran et fuldt stadion til Hjordkær Byfest så opbakningen til de lokale drenge bliver god. Men der er altid plads til yderligere support fra sidelinjen, så tag familien under armen og kom og støt drengene i kampen efter yderligere 3 points.

Vi ses!

Kampfakta:

01 minut:         1-0: Ravsted UI

13 minut:         1-1: Nicklas Biel (Assist: Rasmus Thy)

20 minut:         1-2: Tayfun Ilhan (Assist: Michael Sørensen)

58 minut:         2-2: Ravsted UI (Straffe)

74 minut:         2-3: Michael Sørensen (Assist: Sune Jessen)